NWT Direkt

Våra kunder gillar det vi gör, därför växer vi så att det knakar! I arbetet med att bygga upp en verksamhet dagtid behöver vi dig, vår nya arbetsledare.

Om oss

NWT Direkt är inne i en spännande tillväxtresa på den värmländska logistik- och postmarknaden och du kommer vara en nyckelspelare för att vi ska lyckas som vi vill

NWT Direkt är ett dotterbolag inom NWT koncernen som ansvarar får utdelning av koncernens tidningar nattetid. I samma flöde kör vi också Early Bird, post och reklam.

Om rollen

Rollen som Arbetsledare är ny hos oss och vi vill utforma den ihop med dig. Du kommer att vara Arbetsledare för vår dagverksamhet i Värmland vilket innebär att du klyschigt nog kommer att vara spindeln i nätet. Rollen är flexibel och varierar från dag till dag men fokus kommer alltid att ligga på nöjda kunder och medarbetare. Hos oss är ordning och reda viktigt och rollen som arbetsledare är en förutsättning för att dagverksamheten ska följa detta.

Exempel på vad du kommer att fylla dina dagar med:

- Personalplanera så att rätt bemanning finns vid rätt tid

- Ta emot kundbokningar av reklam

- Arbetsleda ett antal medarbetare som jobbar med att ”blada” reklam

- Hantera kundbokningar av paket och skicka ut till rätt chaufför

Du kommer till ett ”gött gäng” där alla hjälps åt och hugger i där det behövs. Vi tror på att ha roligt på jobbet för att få mycket gjort.

Om dig

Vi söker dig med rätt inställning snarare än rätt meriter. Du är en person som är flexibel, självgående och som ser vad som behöver göras. Att inte riktigt veta hur dagen kommer att bli när du går till jobbet på morgonen är något du stortrivs i och du är inte sen att kavla upp ärmarna när det behövs. Har du varit arbetsledare tidigare är det ett stort plus.

B-körkort är ett krav.

Övrigt

Placering: Karlstad

Anställningsvillkor: Heltid tills vidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökan: 2023-06-11

Frågor? Kontakta helen.johansson@nwtdirekt.se

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/49
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb