NWT Media

Nu finns chansen för dig att söka världens bästa sommarvikariat som reporter på Filipstads Tidning.

Om NWT Media

NWT Media AB som är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland.

Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin och stå som försvarare av den oberoende journalistiken. Vi bidrar till ett inkluderande samhälle där alla får vara delaktiga. Vårt starkaste hållbarhetsverktyg är journalistiken, där våra redaktioner dagligen arbetar med att bevaka och engagerar sig i frågor som berör yttrandefrihet och andra hållbarhetsrelaterade frågor.

Om rollen

Vi är en liten redaktion och du får varierande arbetsuppgifter och stort ansvar. Tillsammans med
redaktionen planerar du dina artiklar för publicering digitalt.

Under sommarmånaderna får du möjligheten att ta en plats i vårt lag som skriver om nyheter, sport, nöje och kultur från Filipstads kommun, Hällefors kommun, Molkom och Storfors. Vårt mål är att vara först med nyhetsrapporteringen på filipstadstidning.se samt ge våra läsare ett relevant innehåll, både digitalt och i print.

Om dig

Du ska helst ha relevant utbildning och erfarenhet eller läser just nu en utbildning med siktet inställt på att jobba inom media. Körkort är ett krav.

Övrigt

Har du frågor kan du kontakta chefredaktör Filip Kowalski, telefon 0590-79 15 57.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-06-07. Urval sker löpande.Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad 4-8 veckor
Ort Filipstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb