NWT Media

Karlskoga Tidning/Kuriren är den största och ledande tidningen i Karlskoga-Degerfors-området. Vi levererar nyheter från spridningsområdet dygnet runt på webben och sex dagar i veckan i print.

Om NWT Media

NWT Media AB som är ett bolag inom NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Inom koncernen driver vi verksamheter inom lokaljournalistik, marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Skaraborg, Dalsland och Värmland.

Kärnan i vår verksamhet bygger på vårt samhällsuppdrag att stärka demokratin och stå som försvarare av den oberoende journalistiken. Vi bidrar till ett inkluderande samhälle där alla får vara delaktiga. Vårt starkaste hållbarhetsverktyg är journalistiken, där våra redaktioner dagligen arbetar med att bevaka och engagerar sig i frågor som berör yttrandefrihet och andra hållbarhetsrelaterade frågor.

Om rollen

Vi är en liten redaktion och du får varierande arbetsuppgifter och stort ansvar. Du planerar själv dina artiklar för publicering både digitalt och i papper. Alla reportrar förväntas kunna fotografera och utföra bildbehandling själva. 

Vi söker nu sommarvikarier men också inhoppare, både som allmän- och sportreportrar.

Så skicka in din ansökan redan idag!

Om dig

Du ska helst ha relevant utbildning och erfarenhet eller läser just nu en utbildning med siktet inställt på att jobba inom media. Körkort är ett krav.

Övrigt

Har du frågor kan du kontakta chefredaktör Catarina Lindström, telefon 0586-721 330.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-03-22. Urval sker löpande.Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad 4-10 veckor
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/8
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-03-22

Tillbaka till lediga jobb