Nya Wermlands-Tidningen

NWT är nyhetsledande i Värmland och nu söker vi dig som vill vara med och vässa vårt nyhetsarbete ytterligare.

 

Om NWT Media

NWT är Sveriges största tidning (digitalt + print) utanför Stockholm, Göteborg och Skåne. NWT är största titel inom NWT Media som är ett av Sveriges ledande mediehus med 16 olika titlar som levererar lokal journalistik via sajter, appar och printprodukter. Bolagets vision är att värna om demokrati och det fria ordet genom journalistik som engagerar, överraskar och upplyser.

NWT Media är en del av NWT-koncernen som har en tydlig strategi för tillväxt de kommande åren. Utöver lokaljournalistiken driver koncernen bland annat verksamheter inom marknadsföring, distribution och fastighetsförvaltning. Vi finns i Värmland, Skaraborg och Dalsland.

 

Om rollen

Vi söker en allmänreporter som drivs av att bli väl läst och att ge våra läsare de viktigaste nyheterna från Värmland. På redaktionen får du cirka 40 duktiga och trevliga kollegor.

Stort eget ansvar för att hitta och leverera nyheter som berör, informerar och gör skillnad. Fokus ligger på rak och snabb nyhetsrapportering, men det också ges möjlighet att fördjupa och granska. Du jobbar nära nyhetsdesken och övriga kollegor. Du hugger in där det bäst behövs för dagen, men kan också få huvudansvar för ett visst bevakningsområde. I schemat ingår helgtjänstgöring.

 

Om dig

Samhällsintresserad, självgående och vill utvecklas. Individualist och lagspelare i en och samma person.
Du har driv, journalistisk erfarenhet och hög digital kunskapsnivå. God social kompetens och förmåga att skapa förtroende och bygga stort kontaktnät.
B-körkort är ett krav.

 

Övrigt

Har du frågor kan du kontakta redaktionschef Kasper Norling, kasper.norling@nwt.se.
Facklig kontakt är Marie Blomgren, marie.blomgren@nwt.se eller Lisa Olaison, lisa.olaison@nwt.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NWT:s huvudkontor i Karlstad.

Vi ser fram emot din ansökan senast 4 juni 2023. Sök omgående, vi kommer att hålla intervjuer löpande.Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/57
Publicerat 2023-05-20
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb